HERAKLEA 51 DESEN BEL

Достапност:

На залиха


Капацитет 9 kw Димензии на рерна во mm 230 h 510 h 480 Пречник на димен отвор vo mm 118 Искористеност на горивото 93% Димензии на шпоретот во mm 800 h 925 h 550 Нето тежина 70 kg

19.990 ден

На залиха