HISENSE CA35YR03G/CA35YR03W -15 Easy Smart

Достапност:

На залиха


Разладна моќност: 3.400 W Грејна моќност: 3.800 W Ноќен режим на работа Night Автоматско работење Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј греење : -15- 24 ладење -15-43

34.490 ден

На залиха