HISENSE CA50XS1AG/CA50XS1AW -15Easy Smart

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++ КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6250W МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1540 W МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:880.00 m3 ПОВРШИНА:до 55 м2 ФРЕОН:R32 ГАРАНЦИЈА:3 години

50.490 ден

На залиха