HISENSE KA35XR0EG/KA35XR0EW -15 Energy SE

Достапност:

На залиха


Разладна моќност: 3.500 W Грејна моќност: 3.900 W Ноќен режим на работа – Night mode Автоматско работење Турбо функција Заштита од ладен воздух Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Работна температура во режим на греење : -20- 24 Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – 43