HISENSE KB50XS1EG/KB50XS1EW -15Wings Pro

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++ КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6250W МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1540 W МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W ВОЗДУХ:880.00 m3 ТЕМПЕРАТУРА: -20 43 ПОВРШИНА:до 55 м2 ФРЕОН:R32 ГАРАНЦИЈА:3 години

49.990 ден

На залиха