HISENSE QE35XV0EG/QE35XV0EW -20 Energy PRO

Достапност:

На залиха


Разладна моќност: 3.500 W Грејна моќност: 4.200 W Ноќен режим на работа – Night mode Автоматско работење Турбо функција Заштита од ладен воздух Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Работна температура во режим на греење : -20- 24 Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – 43

49.990 ден

На залиха