HISENSE QF35XW0EG/QF35XW0EW

Достапност:

На залиха


Разладна моќност: 3.500 W Грејна моќност: 4.200 W Ноќен режим на работа – Night mode Автоматско работење Турбо функција Заштита од ладен воздух Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Работна температура на греење : -20- 24

54.990 ден

На залиха