HISENSE TQ70DB0EG

Достапност:

Нема на залиха


Разладна моќност: 7.000 W Грејна моќност: 7.500 W Ноќен режим на работа – Night mode Автоматско работење Турбо функција Работна температура во режим на греење : -20- 24 Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 – 43

56.990 ден

Нема на залиха