INDESIT EDPE G45 A1

Достапност:

Нема на залиха


ТОПЛОТНА ПУМПА ИНВЕРТЕР КАПАЦИТЕТ.8Кg ЛЕД ДИСПЛЕЈ ЕНЕРГ.КЛАСА А+

21.990 ден

Нема на залиха