ISKRA PTC2021

Достапност:

Нема на залиха


МОЌНОСТ: 2000W ТОПЛИНСКА МОЌНОСТ: 1000W, 2000W ИНДИВИДУАЛНИ КОПЧИЊА ЗА РЕГУЛАЦИЈА 3 ФУНКЦИИ ЛАДНО, ТОПЛО, ВЕНТИЛАТОР ЗАШТИТА НА МОТОР ОД ПРЕГРЕЈУВАЊЕ ИНДИКАТОР НА СТАТУС ЗА ЛАДНО, ТОПЛО, И STAND BY PTC (КЕРАМИКА) ГРЕЈАЧ МОНТАЖА НА ЅИД

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

3.500 ден

Нема на залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.