KONCAR HL1A54 260BF

Достапност:

Нема на залиха


Комбиниран фрижидер БЕЛА боја Вкупна корисна запремина 230 л Разладувачки дел: 187 l Комора: 40 l Капацитет на замрзнување 2kg/24h Бучност: 41 dB (re 1 pW) Енергетска класа: А+ Димензии (VxSxD): 144x54x60 cm

10.990 ден

Нема на залиха