KRUPS KP170831

Достапност:

Нема на залиха


Апарат за Еспресо INFINISSIMA Моќност 1500W Притисок 15 bar подвижен резервоар за вода 1.2л Избор за топла и ладна вода Држач за капсула Автоматско исклучување

6.699 ден

Нема на залиха