-26%

LTH ZS-30

Достапност:

На залиха


Замрзнувач Брзо замрзнување 1 компресор Механичко управување Рачно одмрзнување Регулација на температурата Разладувачка течност :R134А Потрошувачка на енергија кВч: 1.04 Издржливост при прекин на електрична енергија:23 h Осветлување на просторот за замрзнување -Стандардно – на таван Замрзнувач 2 корпи Брава за заклучување Нето капацитет:300 l Енергетска класа: A Димензии (Ш x Д x В):104.3 ? 68 ? 87 cm

14.490 ден 19.500 ден

На залиха