MBS 9 MRS D BRAON

Достапност:

На залиха


• шпорет на цврсто гориво Термостат • Никлован • Боја Бела • Моќност од 11KW • загревње на површина до 130м3 • Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm • Големина на ложиште: В:Ш:Д: 195:200:400mm • одвод f120mm • Степен на искористеност 60/60 % • Гориво: Дрво • дрвени брикет и јаглен • Тежина: 84кг

15.990 ден

На залиха