MBS TERMO AS CRVEN DESEN

Достапност:

Нема на залиха


Димензии на шпоретот (hxwxd mm) 845 x 900 x 654 Димензии на рерната (WxHxD mm) 350 x 287x 416 Димензии на ложиште (мм х мм) 270х350х470 Енергија (kw) 21 kW Стапка на употреба – дрво / јаглен (%) 73% Капацитет на греење 138м2 Потрошувачка на вода (дрво / јаглен) (kW) 10 kW Пораст на животната средина (дрвен јаглен) (kW) 11 kW Тежина на шпоретот (кг) 185 кг Екстракција на чад Централна Дијаметар на излез на чад (мм) o150 Капацитет на котел од 19 l Гориво дрво и јаглен

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

48.000 ден

Нема на залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.