MI AIR PRO PROCISTUVAC

Достапност:

На залиха


Паметен прочистувач за воздух со WiFi OLED дисплеј Ласерски сензор за честички Проток на воздук CADR3 – 500m3h 3 слојна филтрација Најдобри резултати за соби од 30 до 60м2 Тежина 9.7 кг Димензии 260 x 260 x 735 мм

18.500 ден

На залиха