PELETI EKO STEP 15/1

Достапност:

На залиха


ДРВЕН ПЕЛЕТ 100% БУКА ЕНЕРГЕТСКА ВРЕДНОСТ:16,50МЈ/кг УВОЗНИК ГРАНЕКСПОРТ ул.50-та ДИВИЗИЈА 24-А СКОПЈЕ ЗЕМЈА НА ПОТЕКЛО СРБИЈА

230 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.