,

PELLING 35

Достапност:

Нема на залиха


Опис на производот: Топловоден котел на пелети, со можност да се пренамени на дрва ( се купува посебно решетка за дрва ) Котелот има дневен резервоар горилник и автоматика. Гаранција на котелот 5 год, на автоматиката 2 год.

126.500 ден

Нема на залиха