PHILIPS GC7808/40

Достапност:

На залиха


•Парен генератор •PerfectCare Compact •OptimalTemp технологијата: без подесување на температурата •100% без изгореници: гарантирано за сите материjали за пеглање •Моќност:2400W •Притисок на пареата: 5,3bar •Постојана пареа:120gr/min •Ударна пареа:280gr/min •Резервоар за вода:1500ml •Плоча за пеглање: SteamGlide Plus •Smart Calc систем за чистење на бигор •Систем за заклучување •Автоматско исклучување

11.990 ден

На залиха