PHILIPS HP8103

Достапност:

Нема на залиха


Прекрасно стилизирана коса 2 флексибилни поставки за брзина за внимателно сушење Брзо и нежно сушење 1400W Тесен концентратор за фокусиран проток на воздух

800 ден

Нема на залиха