PHILIPS S1133/41

Достапност:

На залиха


Капаче за заштита Глава што се движи во 4 правци Самоостречки сечива Целосно полнење за 8 часа 40мин бричење со едно полнење Индикатор за батерија

2.300 ден

На залиха