ROWENTA CV1630 F0

Достапност:

2 на залиха


Моќност: 2000 W 2 нивоа на температура и дува моќ Функција за дување на ладен воздух Должина на кабел: 1,8 m Боја: зелена

1.190 ден

2 на залиха

Моќност: 2000 W 2 нивоа на температура и дува моќ Функција за дување на ладен воздух Должина на кабел: 1,8 m Боја: зелена

Шифра: СИФЕ157 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.