ROWENTA TN1606F0

Достапност:

Нема на залиха


•Број на чешли за коса 4 •Големина на сечило 42 мм •Прилагодување на должината од 0,9 до 14 мм •Кабел/безжична •Лесно чистење на главата •Должина на кабелот 1.8м

1.800 ден

Нема на залиха