ROWENTA TN8960 F0

Достапност:

На залиха


•Multi styler •Самоострелни сечила од нерѓосувачки челик •Број на инсерти 9 •Мин. должина на сечење 1 мм •Чешел за брада (32mm) •60 мин. работа

2.800 ден

На залиха