,

SAMDAN 3005 GREALKA

Достапност:

На залиха


200W 4 греачи Поставување на термостатот Прекинувач за вклучување исклучување за секој греач одделно

2.200 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.