SAMSUNG C21RJAN

Достапност:

Нема на залиха


Стакло керамичка Вградна плотна Заоблена од две страни INOX рамка LED Дисплеј Контрола на допир 1 поединечна плотна 1 брза плотна Контролни функции: заштита за деца – Child Lock 9 степени на контрола на моќност Тајмер заштита од висока температура Power On/Off функција Грејни зони поединечна плотна 145mm 1.2kW поединечна плотна 180mm 1.8kW Вкупна моќност 3.0kW Индикатор на греење Димензии 288x505x50 mm

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

11.990 ден

Нема на залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.