SENCOR SBL4370

Достапност:

3 на залиха


Боја: бело/ кафена Моќност на моторот (max): 500 W Број на брзини за лесно ракување: 2(0/1/2/импулс) Волумен на садот: 1,5 l 2 Инокс ножеви Функција за дробење на мраз Погоден и за Smoothie Капак со отвор за дополнување Гумени додатоци кои не се лизгаат

2.865 ден

3 на залиха

Боја: бело/ кафена Моќност на моторот (max): 500 W Број на брзини за лесно ракување: 2(0/1/2/импулс) Волумен на садот: 1,5 l 2 Инокс ножеви Функција за дробење на мраз Погоден и за Smoothie Капак со отвор за дополнување Гумени додатоци кои не се лизгаат

Шифра: СИБЛ059 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.