SEVERIN HC0617

Достапност:

На залиха


Многу брзо греење со керамика Димензии на таблички со таблички: 25 x 120 mm безбеден простор за заштеда при патување Кабел за напојување со вртлив спој Прекинувач за вклучување / исклучување

1.200 ден

На залиха