ST 1750WS mini sporet

Достапност:

На залиха


Мини електричен шпорет бел 36 литри рерна 2 електрични рингли 1000W (145mm) + 1500W (180mm) Регулација на јачината на ринглите на 3 температурни нивоа тајмер термостат горен и долен греач во рерната 650W + 650W вклучена тава

4.300 ден

На залиха