ST BOBHG 6770XE

Достапност:

На залиха


Вграден комплет Фурна + Стаклокерамичка Плотна Зависни Вентилатор во фурната 60л капацитет на фурна А енергетска класа Димензии 60x60x57 цм

16.990 ден

На залиха