ST BOL-3410XF

Достапност:

На залиха


фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР 6 функции 62л капацитет на фурна Врата со двојно стакло Лесно чистечки А енергетска класа Димензии 60x60x57

9.999 ден

На залиха