-18%

ST BOL-3515BGF PIPO

Достапност:

На залиха


фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР Pop in Pop out копчиња ЛЦД Дисплеј 6 функции 62л капацитет на фурна Врата со двојно стакло Лесно чистечки А енергетска класа Димензии 60x60x57

8.999 ден 10.990 ден

На залиха