ST CJ-2000HC

Достапност:

Нема на залиха


• Superior Technology • Соковник – Цедалка за агруми и цитрусни овошјаи • белo/зелена транспарентна боја • 25W • 0.75l сад • оцртана скала за мерење на самиот сад • Отстранлив транспарентен сад • вртење во две насоки

590 ден

Нема на залиха

• Superior Technology • Соковник – Цедалка за агруми и цитрусни овошјаи • белo/зелена транспарентна боја • 25W • 0.75l сад • оцртана скала за мерење на самиот сад • Отстранлив транспарентен сад • вртење во две насоки

Шифра: СИЦИ014 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.