ST DOLCE PM-H02

Достапност:

На залиха


• Апарат за правење палачинки • 1000W • нелеплива површина од 30цм • копче за селекција на соодветна температура • посебен дел за намотување на кабелот • светлосни индикатори за старт и крај на работата • вклучени 2 дрвени аксесоари

1.999 ден

На залиха