ST MB-50 MINI BAR

Достапност:

На залиха


Бела боја 50Л, 6л замрзнувачки дел 1 полица Термостат за регулација на температурата Димензии 44.5?48.5?49.5 А+ енергетска класа ГАРАНЦИЈА 60 МЕСЕЦИ