ST MWO20WJ

Достапност:

Нема на залиха


Superior Technology • Микробранова печка • Бела боја • 20Л • 700W • Механички контроли • 5 нивoа на моќност • Тајмер • функција одмрзнување

3.800 ден

Нема на залиха