ST SLR-295SH

Достапност:

Нема на залиха


Фрижидер за одржување сребрена боја Нето капацитет 335л Внатрешно осветлување А+ енергетска класа ВxШXД 170x60x60 цм

17.990 ден

Нема на залиха