ST WM 6080MWS2

Достапност:

Нема на залиха


-SLIM Машина за перење алишта, – Бела боја, -6кг, 800 вртежи, – XL Многу голем барабан, -Енергетска класа А+, -22 програми

12.000 ден

Нема на залиха