ST WM 7100MWS2

Достапност:

Нема на залиха


– Машина за перење алишта, -Бела боја, Дисплеј, -7кг, 1000 вртежи, -XL Многу голем барабан, -Енергетска класа А++, -23 програми

12.990 ден

Нема на залиха