STUDIO 2 reso

Достапност:

На залиха


Димензии (В x Ш x Т): 67 x 436 x 320 mm Максимална моќ: 2500 kW Кабел за поврзување GG / J 3?0, 75 mm2 Врска 230V/50Hz напон V / Hz Маса на производ – Нето 6,5 кг

5.990 ден

На залиха