TEFAL FV1526E1

Достапност:

Нема на залиха


•Пегла на пареа •Моќност:2000W •Постојана пареа:25gr/min •Ударна пареа:90gr/min •Резервоар за вода:250ml •Систем за самопрочистување

2.200 ден

Нема на залиха