TEFAL K1330404 SECKO RACEN

Достапност:

8 на залиха


Капацитет на садот:500 ml Нерѓосувачки INOX сечила базата не се лизгава Нема потреба од електрична енергија

1.200 ден

8 на залиха

Капацитет на садот:500 ml Нерѓосувачки INOX сечила базата не се лизгава Нема потреба од електрична енергија

Шифра: СИБЛ149 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.