TESY CN 03 200 MIS

Достапност:

На залиха


Панелен конвектор 2KW Ултра тивок и брзо загревачки регулационен термостат безбедносен термостат IP24 безбедносна класа Препорачано за просторија од 40 до 60 кубици димензии 45x9x83цм 5.62кг тежина можност за монтирање на ѕид

4.490 ден

На залиха