TOSHIBA RAS-B13J2KVG-E SEIYA

Достапност:

Нема на залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.0/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3600 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:920 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ? ДО 46 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 530 X 240 mm ГАРАНЦИЈА:3 години

39.990 ден

Нема на залиха