TOSHIBA RAS-B18J2KVSG-E SHORAI

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.80/4.60) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1420 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1590 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:990.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:31.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ? ДО 46 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 70 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:ULTRA Pure филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години

92.990 ден

На залиха