TRINX 27,5 MAJES 100 ELITE HIDRA

Достапност:

На залиха


РАМКА: Скриени кабли со цевки во специјална форма на TRINX легура 27,5’*16’/18’/20′ ВИЛУШКА: Патување со суспензија: 100 мм SHIFTER: LTWOOD A2 FD: SUNRACE FD-QD-35 RD: SUNRACE FD-QD-35 КАСЕТА: 7S 14-28T Синџир: 7S СОПИРАЊЕ: Механички диск од легура TRINX RIM: Двојни ѕидови од TRINX од легура ГУМА: CHAOYANG 27,5’*1,95′ Тркало со синџир: Челик 24/34/42T HUB: Диск HUB САДЛО: TRINX Sport SEATPOST: TRINX Hi-Ten Steel СТЕБЛО: TRINX легура РАЧНИК: TRINX Hi-Ten Small Rise

24.500 ден

На залиха