VIVAX ACP-12CH35AERI SILVER

Достапност:

На залиха


Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1) Макс. капацитет на ладење:4160 W Макс. капацитет на греење:4780 W Просечна моќност:3520/3810 W Влезна моќност ладење:1089 W Влезна моќност греење:1050 W Проток на воздух:539.00 m3 Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h Ниво на бучава:38.00 db Работна температура:од -20 ? до 50 ? Маса внатрешна единица:8.20 kg Маса надворешна единица:26.50 kg Препорачана површина:до 35 м2

29.000 ден

На залиха