VIVAX ACP-12CH35REA

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА :A МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3300.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3300.00 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:40.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ? ДО 43 ? ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2 ФРЕОН:R410A ГАРАНЦИЈА:3 години

12.990 ден

На залиха