VIVAX ACP-18CH50AEMI

Достапност:

На залиха


Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 6130 W Максимален капацитет на греење: 6740 W Просечна моќност: Ладење: 5280 W ; Греење: 5570 W Влезна моќност ладење: 1539 W Влезна моќност греење: 1480 W Проток на воздух: 840 m?/h Капацитет на одвлажнување: 1.8 l/h Ниво на бучава: 44 dB (A) Работна температура: од -15 до 50 °C Маса внатрешна единица: 10 kg Маса надворешна единица: 34 kg Препорачана површина: 55 m?

49.490 ден

На залиха