-25%

VIVAX ACP-24FS70AERI stoecka

Достапност:

На залиха


ЕНЕР. КЛ(SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0) КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ:8528.00 W КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ:9788.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ7033/7619W ВЛЕЗНА МОЌ. ЛАДЕЊЕ2340W ВЛЕЗНА МОЌ. ГРЕЕЊЕ2000 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:990.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖ.:2.60 l/h НИВО НА БУЧАВА:59.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕР:ОД -15C ДО 50C

79.999 ден 106.490 ден

На залиха